One comment on “TIL GLÆDE FOR HVEM?

  1. Du har ganske ret i, at mange amatørmalere nok kan male ganske udmærkede malerier men formår desværre ikke at skille sig ud fra de mange tusinde andre amatørmalere, der også kan det. Kunsten er at finde sin egen udtryksform, som skiller sig ud fra mængden, og det kan godt tage nogen tid, inden man når dertil. Det er jo netop også censorernes opgave at vurdere det, når de skal vælge værker ud til censurerede udstillinger. Derfor er det også vigtigt, at kunstnerne får konstruktiv kritik og får at vide, hvorfor deres værker bliver antaget eller kasseret, så de kan fortsætte deres udvikling i den rigtige retning. Det er vel formålet, når man indleverer værker til censurerede udstillinger og betaler mange penge for det. Her har kunstforeninger og censorer et stort ansvar, som man må håbe, at de er bevidste om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *