One comment on “Et galleri på landet i unikke omgivelser

 1. Hej Gorm

  Tak for dit besøg i galleriet. Jeg beklager at jeg ikke havde tid til at sætte mig ned og tale med dig, den dag du var på besøg, men vi havde små 200 mennesker igennem galleriet på bare to timer, så jeg havde lidt mange bolde i luften.

  Jeg har en uddybende kommentar til din fine artikel om galleriet. Du starter med at skrive at finanskrisen var hård for mange gallerier og at Galleri Art Expo flyttede på landet grundet finanskrisen. Det er forkert. Jeg brugte krisen i overhalingsbanen, mens de andre gik i dvale eller lukkede.

  Jeg åbnede Galleri Art Expo i Aarhus januar 2000. Og da krisen kradsede i 2009 købte jeg et nedlagt filstudie med 1200m2 udsigt og fede rum, og begyndte at bygge det om til galleri også. I påsken 2010 åbnede jeg endnu et galleri her på adressen.

  Jeg drev to gallerier sideløbende med hinanden. Jeg havde en rigtig fin forretning inde i Aarhus, men efter 13 år med galleri samme sted, trængte jeg til luft forandring. Det var også sket en masse i branchen. Jeg ville gerne lave et oplevelsessted, som var andet end en butik. Jeg ansatte en bestyrer til Galleri Art Expo i Aarhus i 2010 og brugte selv min tid på at bygge Galleri på den nye adresse fra 2010-2013. I efteråret 2013 kunne jeg, se at det var en god beslutning med galleriet her. Godt nok i udkanten af Aarhus, med marker som nabo, men den smukke placering gav mig plads som attraktion i turistmagasinerne og folk strømmede hertil fra hele Danmark.

  De lejede lokaler i Aarhus blev opsagt ultimo 2013 og Galleri Art Expo flyttede officielt. I dag har jeg et galleri med 72 danske kunstnere repræsenteret. Galleriet er et trækplaster for både udenlandske turister og danske som nyder at komme og opleve, at være, at nyde… og selvfølgelig også købe. 😉

  Nogle gange skal man ikke være så bange for at gå imod strømmen.

  En glad hilsen fra en glad gallerist.

  Sarah Høi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *